Post by viudumnaducttinc on Mar 12, 2022 7:52:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ polytone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ polytone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ немає реклами ▞▞▞
▞▞▞ polytone 2022 version ▞▞▞
Погано
Наскільки я грав на телефоні свого друга, я бачу, що це чудова гра з чудовим саундтреком. Але коли я завантажив, я був підведений тим фактом, що і підручник, і пісня в моїй грі не працюють, можливо не відтворюйте жодного треку, тому що він завантажився, а потім одразу перейшов до екрана результату. Я багато часу перезавантажував пісні, вийшовши та увійшовши в гру, щоб дозволити їй завантажити пісню на початку, вона все одно не працюватиме
Хороша ігрова платформа
Це хороша гра!
Гра взагалі не підійшла б мені. У ньому був великий потенціал. Це виглядало як весела унікальна гра. Я був би радий пристраститися до цієї гри, але, на жаль, вона не спрацювала для мене.
Хороша гра
Гра має дуже цікаву концепцію і дуже барвиста, хоча мені важко грати.
polytone מוזיקה ljk
Привіт, просто хочу додати 5 зірок
гарний інтерфейс користувача та досвід, сподіваюся на 2.0(
Ця гра дивовижна, це допоможе для практики прицілювання, дивовижна гра!!!!
Це могла бути одна з моїх улюблених ритм-ігор з «унікальним» стилем від першої особи. Я вже бачив інший додаток із подібним стилем відтворення, тільки з кращою музикою та більше p2p. Це має чистий інтерфейс та плавну музику, але мені бракує попси, яку я шукаю. Більше того, гра розчаровує мене, коли я потрапляю в нотатки в потрібне поле, а гра зараховує це як промах. Я не думав, що ритмічна гра може розчарувати мене.
Evo Pop Hlavolamy phd
У перший раз я граю, це нормально, але коли я грав удруге, плитка не виходить, щоб натиснути .... Я не знаю чому ... будь ласка, спробуйте виправити це ... до речі, як виглядає гра перспективно😄
По-перше, це була не перша ритмічна гра від першої особи. Ph : водолаз є. По-друге, він не підтримує гравця з двома пальцями (великі пальці). Він підтримує, але лише для легкого рівня, який зовсім не складний. А найнижчий рівень авансу 50 alr дають 4 пальця. Лмао. Але ця гра дійсно гарна. Графіка чудова. Сторінка результатів дуже детальна. Це просто так ідеально. 4/5
Ця гра недооцінена. Я відчуваю якусь аркадну ритмічну гру в кишені!
Було б краще, якби я міг зменшити гучність.
Велика проблема з цим: це не дозволяє мені насправді грати. Коли я вперше завантажив програму, вона витягнула все та запустила, але звуку не було. Тож я сидів у розгубленості, а потім вирішив перезапустити його. Як тільки я це зробив, так, я отримав аудіо, але нічого не відтворювалося. Підручники не запускалися (мигало б "Welcome to polytone!", а потім поверталося до меню), пісні не завантажувалися і загалом мене просто бентежило. Але він має дивовижний потенціал, він буде постійно оновлюватися!
Високоякісні треки з добре продуманою графікою, чудова робота!
Краще за всіх інших
Гра відчайдушно потребує оновлення. Я розблокував кожну пісню та відтворив кожну пісню, вона стає дійсно застарілою
Безумовно, чудова концепція для гри, налаштування можна налаштувати, що дозволяє використовувати різні стилі гри, але якість діаграми жахлива. Щоб будь-які діаграми вище 160 навіть були читабельними та приємними, необхідно серйозно вирішувати проблеми зі стекуванням і блокуванням нотаток. Тоне Шпере зробив подібну помилку ще в перші дні Solarsphere, на щастя, графіки були набагато легшими, тому не було багато перемішаних нотаток.
Досить унікальна ритмічна гра, створена деякими з моїх улюблених лейблів. Він надзвичайно чуйний і не потребує такого зміщення, як усе, що я грав. Багато безкоштовного вмісту, пакети пісень за розумною ціною.
Насправді це дивовижна концепція гри, ритм-ігри, але вона більше схожа на fps, а не на dynamix, voez, deemo та lanota. Це перший раз, коли я насправді граю в гру з ритмічними кадрами в секунду, я так схвильований, що оскільки я професійний геймер у ритмі, я навіть хочу грати важко після гри в навчальний посібник.Налаштування керування дифференцією (примітка aaproach), швидкості та звуку дійсно робить його повним для мене, я не можу читати кожну нотатку, оскільки вони надходять повільно, але після того, як я змінив швидкість, тепер я можу досягти більшого результату: ) Загалом, я люблю цю гру, справді найкраща гра для мене, щоб покращити свої навички гри в ритмі. Можливо, я куплю твій графік, якщо у мене буде трохи грошей. Дякуємо за створення цієї гри, розробники...
polytone Musika obc
ця гра хороша нова концепція гри!
Я постійно возився з таймінгами та занотував усе про гру, але здається, що головне питання тут насправді полягає в перспективі, я затятий гравець у ритмічну гру, і ця гра здавалася дуже веселою, приємною та захоплюючою. додавання першої особи, я думав, що це буде зовсім новий дубль, чи я помилився, ця гра стала найгіршою ритм-грою, в яку я грав досі, хоча так, це весело, коли ви можете натискати та натискати правильні ноти і все, але коли відсутність сприйняття глибини (як мені здається) вражає вас у середині комбо, це дійсно може зіпсувати вашу пісню. Це був цікавий погляд на ритмічну гру, але вона просто не працює.
Навіть це важко, час квадратів від передового до найважчого, це складно.
Вау, я ніколи не очікував від цієї унікальної ритмічної гри. З погляду глядача це виглядає легко, але насправді це не так. Це виглядає приголомшливо, виконано добре, а сама концепція дуже унікальна. Радий встановити цю гру. Сподіваюся побачити більше покращень.
Я дуже люблю цю гру
геймплей абсолютно жахливий
Це хороша гра на моєму iPad, але в мене старий телефон Android, і коли я відкриваю, я вибираю англійську мову, і він вилітає.
досить хороша гра, на жаль, щоб грати в неї, потрібно більше ніж 2 пальці. навіть основні.
Naaaaaiiiceeee
Сподіваюся, вони додадуть більше гідних пісень, ніж трансових.
Привіт! Здається, у програмі є проблема. Щоразу, коли я відтворюю пісню та вибираю зміщення, пісня закінчується негайно. Мені потрібна швидка відповідь, щоб я міг грати в гру, оскільки я новачок у ній ^^ Редагувати: видалено кеш і знову працює належним чином
гра не запускається!
Дійсно хороша гра! Я б рекомендував вам додати власні пісні, оскільки це дозволить спільноті піднятися на висоту, яку ще не бачили! (Обов’язково придумайте спосіб додавання пісень, як-от mabye newgrounds?)
не працює належним чином. підручники не працюють або коли я намагаюся відтворити будь-які пісні. звуків теж немає
Я радий, що програмне забезпечення було налаштовано для кращого завантаження активів. Геймплей інноваційний, а дизайн спрощеної краси!
Гра хороша, і інтерфейс дуже хороший, все добре, але коли я хочу відкрити магазин, завжди з’являється помилка, завжди говорить «Повернись і спробуй знову». Я перевірив своє з’єднання та знову під’єднав його, але магазин все ще не може відкритися. Все, дякую .
Чудова гра хлопці. Дуже плавна механіка. Одна проблема, яку я маю щодо цієї гри, полягає в тому, що інколи на утриманні гра дає мені промах на півдорозі, навіть якщо я тримаю її. Крім цього, можливо, змінити кнопку паузи на дотик, але це все. Чудова робота хлопці!
Де ритм Усі ці ігри не мають синхронізації з музикою, вони настільки погані. Я намагався знайти ігри, які синхронізуються з музикою. Два, які я виявив, насправді хороші, це фігрос і ланота. Розчарування, тому хороші дві ритмічні гри. Прикро!
polytone Musique cpy
Підібрана музика та ретельно розроблені карти для освіжаючого смаку ритмічних ігор.